Alu voks 100 ml.

299,00 kr.

Du skal købe denne alu voks på 100 ml. hvis dit behov er voks til alu vinduer eller en mindre potion alu døre eller måske en alu postkasse eks. i en mindre villa på ca. 120 m2

Vores alu voks er et Dansk produkt, den er let at påføre, den er farveløs og 100% vandafvisende.

-
+
Vi sender indenfor 24 timer
Nem at påføre
Miljøvenligt
Dansk produceret
Rådgiving 365 dage

Hvorfor bruge aluvoks?

Alu voks til pleje og vedligeholdelse af alu profiler
Du kender det nok – dine mørke alu vinduer, døre, porte og postkasser falmer med tiden. Dels ser det ikke så pænt ud og dels kan matte alu overflader have en negativ indflydelse på værdien af ens bolig.

Alu voks er det ideelle produkt til vedligeholdelse af aluminiumsoverflader som vinduer, døre, porte og postkasser. Husk også at tilkøbe vores alu sæbe, så du fjerner alt skidt og snavs, inden du påfører voksen for det bedste resultat.

I slutningen af 2022 begyndte vi at lede efter en løsning, der kunne give alu profiler deres glød og farve tilbage. Efter flere tests fandt vi den bedste alu voks, som vi nu stolt sælger i vores virksomhed. Tjek vores før og efter billeder ovenfor  – resultatet er virkelig imponerende!

Pleje af alu overflader er nemmere, end du tror, og med vores alu voks er du sikret et flot og holdbart resultat. Vores alu voks er også farveløs, hvilket gør den velegnet til alle aluminiumsoverflader, uanset hvilken farve de har.

Vi sender til hele Danmark inden for 24 timer.