Om Aluvoks

HVAD ER ALU VOKS ?

Om alu voks:

Søger du efter en voks til alu?

Vores alu voks er en voks, som har været produceret i flere år og derved er den testet og udviklet gennem årene til pleje og vedligeholdes af alu vinduer, døre, porte og postkasser mm. 

Vores alu voks indeholder ingen farlige stoffer og så er den farveløs, så den kan bruges på alle farver alu.

Voks til alu vinduer, bliver mere og mere brugt, fordi det er en super nem og god måde til opfriskning af alu vinduer.
 
Alu pleje er godt givet ud, fordi det øger prisen på din bolig, lige som det bare er sjovere at komme hjem til en bolig, hvor der er udført vedligeholdelse af alu vinduer, frem for at det er falmet alu vinduer man kommer hjem til.
 
Voksen er produceret i Danmark og er 100 % vandafvisende.

HVORFOR SKAL DU BRUGE ALU VOKS ?

Alu voks giver gløden og farven tilbage til dine alu profiler. Om du har alu døre, vinduer, postkasse eller en port, så kan du med fordel vedligeholde disse med vores alu voks. 

Det er en god ide, at give dine alu vinduer, døre, porte og postkassen inden et evt. hus salg, da de ikke vil  stå så falmet og du derved kan opnå en højere salgspris på din bolig. 

Vores alu voks er en farveløs voks. Den kan derfor bruges på alle farver alu-vinduer, døre, porte og postkasser mm. Den indeholder ingen slibemiddel, så den er let at påføre for alle og ellers sidder vi klar på kontakt@aluvoks.dk eller 50 51 81 05 til at hjælpe dig – også aften og weekender.

HVOR ofte SKAL DU GIVE ALU VOKS ?

Vores alu voks holder i op til 5 år, men det afhænger af, om du har udhæng på dine alu vinduer eller bor du tæt på havet, hvor der så vil kommer en del saltvand. Jo mere beskyttelse dine alu profiler har i dagligdagen, jo mindre pleje og vedligehold skal du give dine alu vinduer og døre.