Alu voks 200 ml.

499,00 kr.

Du skal købe denne alu voks på 200 ml. hvis dit behov er alu voks til en eller flere alu porte, eller en større potion falmet alu døre og vinduer eks. i en større villa på over 120 m2.

Vores alu voks har flere gode test bag sig, og bliver den påført i rette mængde, står resultatet knivskab.

-
+
Vi sender indenfor 24 timer
Nem at påføre
Miljøvenligt
Dansk produceret
Rådgiving 365 dage

Hvorfor bruge aluvoks?

Vedligeholdelse af alu profiler med alu voks
Hvis du har valgt en mørk farve til dine alu profiler, vil dine alu vinduer, døre, porte og postkasser med tiden begynde at falme. Matte alu overflader kan have negativ indflydelse på salgsprisen og salgsprocessen af din bolig.

Vores alu voks er perfekt til at genopfriske falmede alu-profiler som vinduer, døre, postkasser og carporte. Selv din metal lanterne kan få nyt liv med dette fantastiske produkt! Husk også at tilkøbe vores alu sæbe for at sikre, at skidt og snavs fjernes, inden du påfører voksen.

I slutningen af 2022 begyndte vi at lede efter en metode til at genskabe alu profilernes farve og glans. Efter mange forsøg fandt vi den optimale voks til alu, som vi nu stolt tilbyder i vores sortiment. Se vores før og efter billeder ovenfor – resultatet taler for sig selv!

Vedligeholdelse af alu overflader er lettere, end du måske forventer, og med vores Alu voks får du et smukt og langvarigt resultat. Vores alu voks er desuden farveløs, så du kan bruge den på alle aluminiumsoverflader uanset farven.

Vi sender til hele Danmark inden for 24 timer.